Kontúrvágás, matricakészítés

Matrica készítés-gyártás:

Mi – szokásostól eltérően – színes lézer berendezéssel gyártjuk a matricákat. Előnye, hogy sokkal nagyobb felbontásban nyomtatjuk és a színek is élénkebbek, mint a nagy formátumú nyomtatók esetében. Képesek vagyunk kisebb-nagyobb (A/3-asnál nem nagyobb) matrica készítésére és természetesen kontúrvágására. A hordozóanyag lehet fehér vagy átlátszó matrica, amelyre fényképminőségben vagyunk képesek nyomtatni, amely kültéri, időjárásálló lehetőséget ad a szélsőséges körülmények közötti matrica felhasználásra is.

Természetesen korszerű kontúrvágó berendezésünkkel a matricát akár teljesen kivágjuk, akár csak a kontúroknál ricceljük, kontúrvágjuk.

Az új GCC Expert 24 LX berendezés 72 cm szélességben képes az anyagot kezelni, nemcsak kontúrvágásra alkalmas, hanem tetszőleges színű matricából is képes bármilyen formátumot – pl. betű – kivágni.

Mire jó a matrica készítés:

• Cége logóját egyszerűen, olcsón kiválló minőségben borítékra v. levélpapírra ráragasztani kis példányszámban is.
  • Saját gyártású termékünkre színes öntapadós címke. Nem kell tízezrekért klisét, szerszámot venni, így kisebb példányszámban jobban megéri. Nem kell rá hetekig várni, akár másnapra készen lehet.
  • Ezüst vagy arany színű matricát szeretne, amit nyomtatni nem lehet.
  • Színes fóliából tetszőleges méretű táblát lehet készíteni.

Mennyibe kerülnek a matricák:

Műanyag alapú fehér matrica körbevágva: 400 Ft (+áfa) / ív. Egy ív hasznos mérete: 280 x 438 mm. Egy ívre ráfér pl. 100 db 28 x 43 mm-es matrica, amely így 4 Ft (+áfa) / db áron jön ki. Arany, ezüst, víztiszta, papír alapú stb. matricára egyedi árat tudunk adni.

Ha nehézkesnek érzi az otthoni, vagy irodai címke nyomtatást, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Papír ill. műanyag alapú A/4 v. A/3 méretű matricára nyomtatunk színesben v. fekete-fehérben is akár statikus (változatlan) tartalmat, dinamikus (változó, perszonalizált) adattartalmat is (pl. címlista).

Hozzánk hétvégén is lehet fordulni: